Your sparkling moment retreat 17-22/10 okt

Vi välkomnar dig att följa med oss på en annorlunda resa. Din egen retreat och ett äventyr i solen med fokus på dig och det just du vill få ut av dina dagar tillsammans med oss i Marbella ☀ Tycker du om träning i olika former, härliga människor, god mat och dryck, sol, värme och kanske en och annan utmaning? Då kommer du att älska Your Sparkling Moment Retreat! 
Vill du resa själv, med en vän, syster, bror eller kanske din partner? Alla alternativen går fint och du behöver inte vara ensam. Det är DIN resa! I år bor vi på http://palomablancahotel.com/ som ligger ett stenkast ifrån havet mitt emellan exklusiva Puerto Banus och gemytliga San Pedro. Det bästa av två världar. All träning är tänkt att äga rum utomhus

Vad ingår? 
-Boende, del i dubbelrum eller enkelrum mot tillägg

-Transfer från och till flygplatsen i Malaga på utsatt tid
-Halvpension, frukost och utvalda gemensamma måltider

-Heldagsäventyr med vår äventyrare Craig Cooper från Marbella Escapes.

-3-5 olika träningsklasser/dag, yoga, muskelpass, högintensiva konditionspass, rörlighetsträning och strandpromenader 

Your Sparkling Moment Retreat 2018 erbjuder dig fem dagar i soldränkta Marbella tillsammans med oss. Jonna Ekman är yogalärare och näringsfysiolog och driver med magiskt engagemang och närvaro yogastudion Yogini i Äppelviken. Camilla Kjellbris är utbildad personlig tränare och arbetar både med egna klienter och gruppträning med omåttlig energi, humor och passion. Lisa Wirström, och kompanjon Elin Kringstad äger och driver tillsammans MOMENT. Ett salongs- och butikskoncept med fokus på kvalité, omtanke och hållbarhet!
Vi älskar mötet med olika människor, träning, sol och värme, matlagning och att vara värdinnor!
Hälsa, välmående och det goda i livet ligger oss alla varmt om hjärtat och tillsammans bildar vi fyra det perfekta teamet! 

Vill du följa med? 
Pris: 11 500 kr för del i dubbelrum (tillägg för enkelrum tillkommer med 2700 kr) Möjlighet till extranätter mot tillägg finns. Flyg tillkommer och bokas av varje resenär, vi rekommenderar Norwegians flight DY4221 för ditresa och DY4222 för hemresa. Vårt tips är att ni bokar flyget så snart som möjligt för att få bästa möjliga pris och för att minska risken att den rekommenderade flighten blir fullbokad. På Malagas flygplats väntar transfer som tar er till hotellet. Varje resenär ansvarar själv för att erhålla giltig reseförsäkring. För att boka och för att vara säker på att få en av de åtråvärda platserna på Your Sparkling Moment Retreat 2018 så behöver du anmäla dig bums. Maila namn och personnummer till info@sparklingmoment.se och skriv om du önskar enkelrum eller del i dubbelrum och om du reser med sällskap. Anmälningsavgiften om 3000 kronor betalas i anslutning till bokning. När anmälningsavgiften är betald är du garanterad en plats. Yeeey!! Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp betalas senast den 15/9 2018. Mer information om resan och preliminärt schema skickas ut till alla bokade deltagare i god tid innan avresa. Vi filar i skrivande stund på alla detaljer på allt roligt vi kommer erbjuda. Det kommer att bli något att minnas! 
Hoppas vi ses!

Lisa, Elin, Jonna och Camilla