Yoga som livsverktyg

Ny kurs på Yogini våren 2019 med Elin Ridderström

Elin berättar om hur yogan kom att bli en av de viktigaste följeslagarna i hennes liv och om hur hon gör för att få in yogan i sin vardag idag.

Elin lär ut tekniker, positioner, övningar, pass och verktyg från de yogaformer som ligger henne varmast om hjärtat- kundaliniyoga, mediyoga, hathayoga & yinyoga- allt i syfte att du ska hitta inspiration och ett sätt för dig att låta din yoga få ta mera plats i ditt liv.

Elin lägger fokus på våra chakran och kommer att berätta hur de pass och övningar vi gör hjälper till att stärka och balansera dessa för att våra energier ska flöda fritt genom alla våra 10 kroppar enligt kundaliniyogans lära.

 
Elin har en lång bakgrund som ledare, både från yogans värld och med många år bakom sig som chef inom svenskt näringsliv. Elin har även studerat till coach och förändringskonsult med psykosyntes som grund. 
 

I den här kursen kan du förvänta dig ett halvår där du får möjlighet att utvecklas både på ett mentalt och fysiskt plan med syfte att hitta större mening, trygghet och tillit till dig själv och till din kraft. Känna mer tillfredsställelse och glädje i vardagen både på och utanför yogasalen. 
 

Kursen passar både nybörjare och mer vana utövare. Du tar till dig det just du behöver på den plats du befinner dig i ditt liv just nu.

I kursen ingår material i form av: 
I skrift och bild sammansatta yogapass, meditationer och övningar.
Del i mailgrupp där det ges tillfälle att dela och reflektera kring dina insikter tillsammans med övriga gruppdeltagare under kursens gång. 

6 ledarledda tillfällen 1gg/månad från januari till juni (kursen är förlagd till den sista söndagen varje månad.

Pris 2700kr. 
Early bird fram till 31/12 - 2500kr

För frågor och anmälan:  maila Elin på elin@makeripples.se