Abundantia Yogaworkshop

- Att våga ta emot livets överflöd


Välkommen till en fördjupande yoga workshop för att fira höstens skördetid! Med yoga & meditation som öppnar oss för att ta emot livets skörd till kropp & själ. Abundantia är gudinnan av överflöd, abundance, och hon är symbol för att ta emot mer av det vi allra mest önskar och behöver för att vara i balans med vår sanna essens.
Vi praktiserar en djupdykning i yoga (hathaflow) med fokus på vattenelementet och andra chakrats energicenter, som är det chakra som står för livskraft, överflöd och höstens skörd. Vi praktiserar meditation och pranayama (andningsövningar) för att öppna upp för att ta emot. Workshopen passar alla nivåer!

Exklusivt erbjudande för workshopens deltagare: Vi presenterar och använder oss av Yoginis egengjorda, unika, aromaoljor under workshopen för välbefinnande och läkande. Aromaoljor har bevisad positiv effekt på hud, hår och sinne. Dofterna sänder bl.a. läkande signaler till hjärnan. Aromaoljorna är naturligtvis sammanställda av ekologiska essenser i samarbete med en aromaterapeut. Då vi jobbar med sakralchakrat kommer vi använda oss av Gudinneoljan Abundantia! Som deltagare kommer du kunna inhandla denna olja och övriga i kollektionen med 10 % workshopsrabatt.
 

Workshopledare: Jonna Ekman & Veronica Näslund

Datum: Lör 27/10 kl 11:00-13:30

Boka tid: Via knappen ovan

Pris: 350 kr. För dig med terminskort 300 kr

Varmt välkommen!