Go Yogistic

- Yoga & artistic expression

Vi bjuder in dig till en dag att ge uttryck för dina önskningar och mål i livet genom meditation, frigörande dans, yoga och skapande. 
Cecilia D’Amico, konstnär, och Jonna Ekman, yogalärare, håller i denna dag med nyfiken och lekfull vinkling för ditt behov att få ge uttryck för din innersta längtan med yoga, meditation, dans och skapande.
Cecilia om sin konst: Bilderna jag målar är ett uttryck för att ta plats, att våga, att synas och att leva min fulla potential. Efter några år av personlig utveckling har jag det senaste året satsat på konsten, något somalltid har funnits med mig men som inte fått så stor plats. Jag målar främst i akvarell och harden senaste tiden gett uttryck för min personlig utveckling genom konsten.
Trogna Yogini besökare har förmodligen sett mina målningar som hänger på Yogini just nu.
 Jonna om yogan: yoga är för mig varje gång en omålad duk på vilken jag målar med de känslor som finns & är tillgängliga just där och då. Varje yogapass blir som en egen tavla.

  Både Cecilia & Jonna har en stark kärlek för den prestigelösa och lekfulla dansen i balans med närvaron i meditation. 
Kom för en heldag & lek med oss! 

Datum: Lördag 9/6 kl 10:30-16:00
Boka plats: Via knappen ovan eller kontakta jonna@yogini.nu
Pris inkl lättare lunch: 1150 kr. Allt skapandematerial ingår i priset. 

Kanske vill du göra en konkret förändring i ditt liv, eller bara önskar dig mer närvaro. Vad det än är, litet som stort, så kan du under denna dag få möjlighet att sätta fingret på och uttrycka detta i rörelse och meditation kombinerat med skapande. 
Skapandet kommer att bestå av flera kortare teckningsstunder där vi använder oss av pastellkritor. Dessa stunder varvas med frigörande dans, yoga och meditation. 

Avslutningsvis har vi ett lite längre skapande pass där det finns möjlighet att måla med akrylfärg eller fortsätta med oljepastell.
Genom att kombinera skapande med rörelse och meditation kan bilden som skapas förstärka din inre önskan och konkretisera den. 

Det finns inga krav på att kunna rita eller måla utan vi ser det som frigörande måleri på samma sätt som dansen är frigörande och inte har några krav på koreografi.