Om oss som erbjuder våra tjänster på Yogini

Jonna Ekman

Jag är en av grundarna till Yogini som öppnade februari 2012. Jag har dedikerat stora delar av mitt yrkesverksamma liv till hälsa och kroppens välmående; jag började i gym- & fitness branchen parallellt med den akademiska världen och nutritionsstudier. Jag kände rätt tidigt att jag ville stå för en holistisk och mer tillåtande väg att leva livet. Träning & studier blev för fyrkantiga för mig, & efter en period av självdestruktivt beteende kom en djup insikt att kropp, känslor, tankar & kärlek hör ihop. Det vi matar kropp och själ med ska vara njutbart och ge livskraft. Yogan blev år 2000 ett uppvaknande för mig att börja använda de nycklar till självkärlek och inre kraft som vi alla har, men kanske ligger dolda för vårt medvetande. Jag drivs av yogans motto: allt börjar med att du älskar dig själv. Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande. Som lekfull & inkännande yogini använder jag gärna yoga, meditation, reiki, massage eller dans. Och en hel del bus & skratt!
På Yogini leder jag grupper i YangYoga​ YinYoga. Individuellt kan du boka mig för egen yogasession och annan mjuk yogarelaterad träning, eller en behandling i Aromamassage, Ayurvedisk massage, Reiki & Hot Stone massage. Kontakta mig via jonna@yogini.nu

Anna Elinder

Jag är utbildad yogamassör på Axelssons, MediYoga lärare/terapeut på MediYoga Institutet samt Mindfulness Instruktör på Mindfulness Gruppen. Är även diplomerad YinYoga instruktör.
Efter ett antal år inom teaterbranschen som producent och marknadsförare styrdes min resa mot yogan och yogamassagen - en fantastisk upptäcktsresa som jag nu fortsätter att följa! Det som driver mig som terapeut och lärare är hur vi kan utveckla och stärka vår egen kraft för att må och leva väl. Min önskan är att inspirera dig till ditt eget omhändertagande!
På Yogini leder jag kurser i  MediYoga​, håller kurser i MIMY​ (Mindfulness och MediYoga) och MediYoga för minskad stressMediYoga vid stress & utbrändhet, MIMY Mamma& bebis,  håller workshops samt erbjuder egen yogasession,YogaterapiYogamassage och Ansiktsmassage.​ Kontakta mig via anna@yogini.nu

Shereen Öberg

Jag är utbildad Hatha Yoga och Meditationslärare. Jag är även Doula och studerande sjuksköterska, och har ett stort intresse för kinesisk medicin, astrologi, healing och hälsa. Jag integrerar mitt spirituella arbete på mina yogaklasser med fokus på att öka elevernas hälsa, mentalt, fysiskt, emotionellt och spirituellt. 

På Yogini leder jag kurser i GravidYoga, & dropin klasser i YinYoga samt Hathaflow. Jag håller i cirklar och andra workshops särskilt riktade till gravida par. Jag erbjuder även online konsultationer i astrologisk vägledning samt TCM (traditionell kinesisk medicin).  Kontakta mig via info@yogini.nu. 

Följ mig gärna på Instagram law_of_positivism och goddessyogateacher

Bea Casselholm de Salles

Jag har  alltid varit intresserad och nyfiken på andra människor och mänskligt beteende (inkluderar mig själv), känt en samklang med djur, natur,  havet och skogen, allt som är levande.
Möten med mina elever, patienter eller klienter blandar jag intuitivt från det som kommer till mig samt det jag har med mig från mina tidigare utbildningar. Min intentionen är att varje Yogapass och privatsession kan få stödja varje människas inre, var och en på ett sätt som är tillåtande just för Dig. Vi alla är unika och värdefulla precis som vi är.
Jag är utbildad Naprapat (Naprapat högskola 1999), Massage Terapeut ( Axelssons gymnastiska institut 1993) , Aerobics-, Pilates-, Styrketräningsinstruktör (1994) och Poweryogainstruktör (2001), MediYogaterapeut IMY (2013) och även lärare i Mindfulness & MediYoga, GravidYoga, MigränYoga, HormonYoga och Reiki steg 1.
Jag erbjuder följande på Yogini: Temaklasser, Dropin yoga klasser, Helande Rörelse, Egen Yogasession och ger Reikibehandlingar.
Jag nås bäst via e-mail beatricedesalles@hotmail.com eller sms 0731-547433 eller ring. Bokningar sker via yogini.nu (boka tid knappen) 

Martin Nilsson

På Yogini arbetar jag främst med olika former av massage.
Tidigare arbetade jag också som massagelärare på Axelsons i Stockholm och i Göteborg. 

Av alla olika behandlingsformer som jag utbildad mig i så återvänder jag ändå oftast till det enkla och geniala i massagen. 
När muskler slappnar av frigörs energi som spända musklerna tidigare upprätthållit, vilket ger mer ork och livskraft. Ofta händer det då också att vi får kontakt med de omständigheter som lagt grunden till spänningarna. Genom att öka medvetenheten om orsakerna till bristande ork och livskraft ges vi också möjligheten att uppnå balans både fysiskt och psykiskt.

Du kan boka en tid för Klassisk massage hos mig via boka tid knappen eller kontakta mig via info@yogini.nu
 

Veronica Näslund

Jag började praktisera yoga på allvar när jag bodde i New York där jag jobbade och pluggade som dansare. Jag var delvis skadad, och yogaträningen ledde mig till att lyssna inåt och vara uppmärksam på min kropps signaler. Således blev yogan det perfekta komplementet till min dansträning. 2004 tog jag mitt yogacertifikat på Atmanandacenter i USA, och vidareutbildade mig 2005 och är också certifierad instruktör för yoga med barn och ungdomar. På mina klasser kan du möta allt från ett starkt flow med inslag av pranayama, chanting och meditation till ett lugnare tempo med fokus på stillhet. Jag gillar att krydda mina klasser emellanåt med en spirituell touch, då jag anser yoga vara en outtömlig brunn av fysisk och andlig praktik.
 På Yogini leder jag Mjuk Hatha Morgon  samt Gudinneyoga workshops & retreats. Jag är även Reiki Master, Medium och Häxa. Jag kan bokas för Healing, tarotkonsultationer samt Egen yogasession. Kontakta mig via veronicasierska.com

BM Sundin

 Det som jag uppskattar med yogan är att det är en tradition som är ganska oförändrad och att yoga är något som har utövats i flera tusen år.
För mig handlar de också om att släppa prestationen, vara medvetet närvarande, ödmjuk inför sig själv och lyssna av sin kropp på ett prestigelöst  och nyfiket sätt. Allt för att skapa en balans , harmoni och finna kraften i oss själva.Jag kom första gången i kontakt med yoga 2001. 2007 gick jag en poweryoga kurs med Jonna .Efter det gick jag vidare inom HathaYogan, med yogalärarutbildning i Amsterdam för Ratheesh Acharya, samt 200 h yogalärarutbildning för Fredrik Binette  2017. Jag har arbetat hela mitt liv med ungdomar med ett särskilt fokus på tjejer
.På Yogini guidar jag klassisk HathaYoga  med fokus på andning-pranayama, positioner-asanas och avslappning. Du kan komma i kontakt med mig via info@yogini.nu. 

Åsa Elvegård

 Till vardags ägnar jag min tid åt att sprida kunskapen och insikten om de gudomliga varelser vi alla är, både två- och fyrbenta och hur vi kan hjälpa oss själva och varandra att må bättre med hjälp av naturen och energimedicin, så som vi alltid har gjort - förutom några få generationer tillbaka.
Jag är utbildad aromaterapeut, djurkommunikatör, hundpsykolog, reiki master, akupressör TCM och klassisk djurhomeopat. Jag arbetar också som medial vägledare. 
Du är varmt välkommen på någon eller några av mina kurser i ört- och aromaterapireiki, djurkommunikation, tarot och orakelkort och medial utveckling.  Du kan också boka tid för medial vägledning, på plats eller på distans. Kontakta mig på elvegard.se 

Julia Holmström

 Jag kom i kontakt med yogan första gången 2011 och insåg då att det var just de verktyg jag letat efter för att få ett rikare liv, förståelse för mig själv och andra och att det finns något som går djupare än det vi kan se.Jag har yogafilosofin nära till hands på yogamattan och i livet. Jag har en grundutbildning i Hatha yoga, certifierad enligt Yoga Alliance och vidarestudier i Yin yoga. Yogan finns där för alla att ta del av oavsett kroppstyp, vad du jobbar med eller hur du ser ut. Det finns plats för oss alla och alla är välkomna. 

Jag erbjuder Yinyoga som kurs samt Hatha Yin yoga på dropin schemat. Kontakta mig via julia_holmstrom@hotmail.com

Emma Stragne

Jag anser att kroppen förmedlar till oss precis vad den behöver, det handlar bara om vi förstår vad kroppen säger eller inte.
Min kropp har alltid pratat med mig, men hade ganska länge svårt att förstå vad den ville. Jag har haft de märkligaste symptom som ingen kunnat förklara. Men när jag gick min utbildning i Zonterapi så började jag förstå kroppens språk.
Helt plötsligt blev det mesta logiskt. Smärta beror inte alltid på en fysisk skada. Ibland kan det vara stress, en händelse, eller andra blockeringar som satt sina spår. Jag hjälper till att släppa blockeringar och även skador och besvär som anses vara kroniska.
Att en skada är kronisk; betyder bara att den funnits länge och inte har förmågan att läka sig själv, utan behöver hjälp att komma igång med självläkningen.
På Yogini erbjuder jag från och med februari Zonterapi behandlingar. Kontakta mig via ess.entertainment@outlook.com

Vera Holm

Josefin Strömblad

Yoga för mig är att möta sig själv, precis där du är just då. Utan dömande,kritik eller krav på prestation och att landa i acceptans. Yogan är ett stöd när livet utmanar så väl som i flow. För mig är yogan ett fantastiskt verktyg till att hitta lugnet i stormen,att reflektera,att förrstå sig själv och välden. Josefins strävan är att dela med sig av detta på Måndagarnas HathaFlow där klassen anpassas efter dina individuella behov. Från och med hösten 2020 kommer jag hålla i en djupt återhämtande klass kallad Inner peace på tisdagar. 

Oz Golabry

Att få guidas i qigong av en fantastisk lärare som Oz är som en inre dans genom hela kroppens olika system. Oz leder qigong med stor pedagogik och 100%ig närvaro och hjärta. Han ser alla under en klass - och delar generöst med sig av qigongens livsfilosofi under tiden du hålls i flödet av de välgörande övningarna. Välkommen att testa på Yogini denna höst, redan idag! Qigong har vi som dropin måndagar kl 12-13. Du kan delta på studion eller online hemifrån.
Oz är även en mycket omtyckt massör - vill du lära dig massera som en del av din resa att ta hand om dig själv och dina nära och kära - så håller Oz en hemma-massage workshop 24-25/10 i hans egna lokal i Enskededalen. För direkt kontakt med Oz skicka mail till ozzigs@gmail.com. Har du fråga kring hans Qigong klasser på Yogini kan du kontakta info@yogini.nu