Jonna Ekman

Jag är en av grundarna till Yogini som öppnade februari 2012. Men min resa som Yogini började redan 1996. Jag är i grunden utbildad Nutritionist (Näringsfysiolog), och har hela mitt yrkesliv jobbat med kroppen, kost och träning i olika former, från gyminstruktör till forskningsassistent på Karolinska. Mitt intresse för hälsa och träning är holistisk. Det du matar kropp och själ med ska vara njutbart och ge livskraft. 2001 hade ett starkt kärleksmöte med yogan på en Poweryoga kurs. Jag började inse att mitt intensiva liv med studier, träning och fokus på ätande var långt ifrån sunt. Därmed påbörjade jag min långa inre resa, med yogan som en vän vid min sida, att bli vän med mig själv. Fortfarande är yogans grundregel den viktigaste i mötet med mig själv och andra: allt börjar med att älska sig själv.

På Yogini leder jag grupper i YangYoga​ & YinYoga

Individuellt vägleder jag inom kost​, Personlig Yoga träning och annan mjuk yogarelaterad träning, samt ger behandlingar i Aromamassage, Ayurvedisk massageReiki & Hot Stone massage.

Elin Ridderström

Efter att ha arbetat många år inom mode- & designbranschen med yogan som en fritidssyssla, bestämde jag mig för att sadla om och helt ägna mig åt yogan framöver.
Jag har tränat och tävlat inom idrotter som beachvolleyboll, segling och skidåkning tidigare och när yogan kom in i mitt liv blev den en väldigt fin och välbehövlig motvikt mot en annars högpresterande tillvaro. På mina pass kan du förvänta dig en stund av total närvaro, tips på andning och tekniker du kan ha nytta av och ta med dig ut från yogapasset för att använda i din vardag samt självklart en rejäl genomkörare fysiskt. 
På Yogini leder jag kursen Yoga som Livsverktyg under våren 2019. 
 

Åsa Elvegård

 Till vardags ägnar jag min tid åt att sprida kunskapen och insikten om de gudomliga varelser vi alla är, både två- och fyrbenta och hur vi kan hjälpa oss själva och varandra att må bättre med hjälp av naturen och energimedicin, så som vi alltid har gjort - förutom några få generationer tillbaka.
Jag är utbildad aromaterapeut, djurkommunikatör, hundpsykolog, reiki master, akupressör TCM och är under utbildning till klassisk djurhomeopat. Jag arbetar också som medial vägledare. 
Du är varmt välkommen på någon eller några av mina kurser i ört- och aromaterapireiki, djurkommunikation, tarot och orakelkort och medial utveckling.  Du kan också boka tid för medial vägledning, på plats eller på distans. Kontakta mig på elvegard.se 

Anna Elinder

Jag är utbildad yogamassör på Axelssons samt Medicinsk yogainstruktör på Institutet för Medicinsk Yoga.
Efter ett antal år inom teaterbranschen som producent och marknadsförare styrdes min resa mot yogan och yogamassagen - en fantastisk upptäcksresa som jag nu fortsätter att följa! Det som driver mig som terapeut och instruktör är hur vi kan utveckla och stärka vår egen kraft för att må och leva väl. Min önskan är att inspirera dig till ditt eget omhändertagande!
På Yogini leder jag kurser i  MediYoga​, håller kurser i MIMY​ (Mindfulness och MediYoga) och MediYoga för minskad stress, håller workshops samt erbjuder Yogaterapi, Personlig Yoga, Yogamassage och Ansiktsmassage.​
 

Martin Nilsson

Jag började utbilda mig till massageterapeut 1996 efter en whiplashskada och tvingades avveckla mitt byggföretag. I början var det för att rehabilitera mig själv. Hade svårt att godta smärtklinikernas uppmaning: ”att leva med mitt handikapp”. Var då ensamstående pappa till fyra barn - de skulle inte ha en pensionerad 36-årig pappa - de skulle ha en frisk pappa. På den vägen fortsatte det. Började massera på filminspelningar, öppnade egna praktiker, undervisade i bland annat massage på Axelsons i Stockholm och Göteborg, hade egna kurser i massage, Massage till Husbehov, med mera. Mitt arbete på Yogini baseras på massage, kinesiologi, zonterapi och öronakupunktur.  Det jag hoppas kunna hjälpa till med är att transformera begränsande blockeringar och kroppsminnen till ett fritt, aktivt och energirikt välbefinnande

Veronica Näslund

Jag började praktisera yoga på allvar när jag bodde i New York där jag jobbade och pluggade som dansare. Jag var delvis skadad, och yogaträningen ledde mig till att lyssna inåt och vara uppmärksam på min kropps signaler. Således blev yogan det perfekta komplementet till min dansträning. 2004 tog jag mitt yogacertifikat på Atmanandacenter i USA, och vidareutbildade mig 2005 och är också certifierad instruktör för yoga med barn och ungdomar. På mina klasser kan du möta allt från ett starkt flow med inslag av pranayama, chanting och meditation till ett lugnare tempo med fokus på stillhet. Jag gillar att krydda mina klasser emellanåt med en spirituell touch, då jag anser yoga vara en outtömlig brunn av fysisk och andlig praktik.