Deep within YinYogakurs 4 ggr

Välkommen att anmäla dig till en kurs i Yinyoga under 4 söndagar, där du får utforska och studera det som du upplever i stunden. Där du på en stillsamt sätt får släppa på tryck, mjuka upp vävnader och stärka kroppen och inte minst träna ditt sinne.

Vi testar olika sätt att skapa fokus och öka medvetenheten inuti kroppens alla lager.

Datum för kursen
Söndag 6/9 kl. 10.00 90 minuter
Söndag 13/9 – kl.10.00 90 minuter
Söndag 20/9 – kl.10.00 90 minuter
Söndag 27/9 – kl.10.00 90 minuter
 
Pris: 1200kr
Pris online: 1000kr

När du bokar dig till första datum är kursen bindande för alla datum. 
 

Boka plats: Via knappen ovan eller via mail info@yogini.nu. När du bokar dig, anmäl som kommentar om du vill gå kursen på studion i Yoginis shala, eller gå kursen online. 

Vi kommer att ha max 6 platser i studion för dig som vill delta i shalan på Yogini. Det går också bra att anmäla dig och delta hemma i din egen shala. Vill du delta online skickas en direktlänk till dig och du loggar in på dator, telefon eller platta för att delta på kursen.

Om Julia: 
Julia leder HathaYin Nature Flow samt denna kurs på Yogini. Hon kom i kontakt med yogan första gången 2011 och insåg då att det var just de verktyg hon letat efter för att få ett rikare liv, förståelse för sig själv och andra och att det finns något som går djupare än det vi kan se.Julia har yogafilosofin nära till hands på yogamattan och i livet. Hon har sin grundutbildning i Hatha yoga, certifierad enligt Yoga Alliance och vidarestudier i Yin yoga. Yogan finns där för alla att ta del av oavsett kroppstyp, vad du jobbar med eller hur du ser ut. Det finns plats för oss alla och alla är välkomna.