GudinneYoga workshop

- Att ta emot Rhiannon & den återvändande solen

Veronica & Jonna är tillbaka igen med en längre yogaklass på 2,5 timme - med Gudinnornas magi förkroppsligad i yoga & internaliserad i meditation. Vi kryddar denna längre yogaklass genom att använda en Gudinneolja med de kvalitéer som den keltiska mångudinnan Rhiannon besitter: fertilitet, pånyttfödelse, visdom, magi, transformation, skönhet. Hon brukar användas för kreativ inspiration & hyllas med musik. 

Vi tar in Gudinnan med en inledande meditation med oljan, & introduceras till hennes magi & kraft. 
Därefter väcker vi kropp & sinne till liv med Pranayama (andning), YangYoga till musik som tonar in oss på att kliva ur offerrollen & ta tillbaka vår kraft som drottning i våra egna liv.
Vi avrundar med Yinyoga som tar oss ödmjukt in till hjärtats kärna av acceptans, förlåtelse & tålamod. Klassen avslutas med längre avslappning & meditation. Praktiken baseras runt svadisthana chakra, höfter och länderygg, då det står för kreativitet, passion, och sexualitet.

Alla är välkomna, du behöver varken ha erfarenhet av yoga eller gudinnor för att delta. Låt din nyfikenhet och avslappning guida dig!
 

Exklusivt erbjudande för workshopens deltagare: Vi presenterar och använder oss av Yoginis egengjorda, unika, aromaoljor under workshopen för välbefinnande och läkande. Aromaoljor har bevisad positiv effekt på hud, hår och sinne. Dofterna sänder bl.a. läkande signaler till hjärnan. Aromaoljorna är naturligtvis sammanställda av ekologiska essenser i samarbete med en aromaterapeut. Då vi jobbar med en specifik arketyp kommer vi använda oss av Gudinneoljan Rhiannon! Som deltagare kommer du kunna inhandla denna olja och övriga i kollektionen med 10 % workshopsrabatt.
 

Workshopledare: Jonna Ekman & Veronica Näslund

Datum: Sön 16/2 kl 11:00-13:30

Boka tid: Via knappen ovan

Pris: 350 kr. 

Varmt välkommen!