Minifestival 29-30 augusti

Festivalkänsla i sensommaren med yoga, meditation & MYCKET MERA både utomhus & inne i vår shala

Sista helgen i augusti välkomnar vi ALLA till vår invigning av Yoginis hösttermin med en mini festival med klasser för alla! Mellan klasserna, som hålls både utomhus & inomhus vid/på Yogini så serverar vi smoothies och erbjuder behandlingar!
Du kan delta på enstaka klasser eller köpa en förmånlig festival biljett!
Enstaka klasser investerar du allt mellan 0-250 kr för beroende på klass.
Dagsbiljett lördag eller söndag: 750 kr
Hela helgen biljet: 1200 kr
Via knappen ovan kan du boka plats på enstaka klasser! (Läs om varje klass nedan)

Anmälan
Vill du anmäla dig till samtliga klasser till antingen lördag, söndag eller hela helgen beställer du biljett genom att maila info@yogini.nu.
FÖRST TILL KVARN! Vi säljer ett begränsat antal helg-samt dagbiljetter. Vill du boka dig till enstaka klasser behöver du boka på vår bokningssida. Du som köper biljett garanteras plats på samtliga klasser & behöver inte förboka plats.

Hoppas vi ses!

 Schema Lördag
Tema "Ground and Energize"

Öppningscirkel kl 10:30-11:30 
Vi öppnar festivalen med en cirkel där vi landar, sätter inre intentioner, andas, mjukar upp kropp & sinne med mjuk yinyang yoga guidad av Jonna. 

Plats: Fjärilskroken (utomhus utanför Yogini)
Pris: Gratis 

Qigong kl 12-13:15
Möt naturen inom dig i ett meditativt flöde av Qigong, där alla element från den kinesiska medicinen får beröras, väckas & balanseras. Oz är en magisk Qigong lärare med stor närvaro med en touch av lekfullhet, som gör att du som kanske möter Qigong för första gången får lika mycket upptäcka din inre natur som om du utövat det länge.

Plats: Fjärilskroken (utomhus).
Pris: 200 kr eller festivalbiljett

AfroYoga 14-15:15
Rötter i fötterna och lyckoregn i kronan: välkommen till en deluxe klass med fusion mellan stärkande grundande flödande yangyoga Vinyasa style i kombo med skönt frigörande, livsbejakande, lekfull dans afro style. Jonna, yogalärare, och Emma, dansare, har med livslust skapat en av de skönaste aktiviteterna vi vet: dans & yoga utomhus, totalt befriat från prestation & koreografi. Vi hyllar naturen och oss själva i naturliga, livsbejakande rörelser.

Plats: Fjärilskroken (utomhus)
Pris: 200 kr eller festivalbiljett

Meditation 15:45-16:15
En meditation som samlar ihop oss efter dagens energigivande aktiviteter. Vi landar i vår energikropp för att mjukare och mer avslappnade avsluta dagen & tillgodogöra oss all livskraft & energi.

Plats: Yogini (inomhus).
Gratis. OBS förboka! Max 8 platser

Långsamma rörelser 16:30-18:00
Långsamma kinestetiska rörelser med ett inre fokus, där vi i närvaro rör oss i ett långsamt tempo. Långsamma kinestetiska rörelser är kopplade till hur vår hjärna fungerar, & det påverkar vårt parasympatiska nervsystem. Rörelserna skapar lugn och ro & balanserar vårt inre system. Då vi arbetar i par, rekommenderar vi att du kommer tillsammans med någon du är bekvämt med att vara nära. Boka du en plats paras du ihop med någon på plats.

Plats: Yogini (inomhus).
Pris: 250 kr eller festivalbiljett. OBS förboka! Max 8 platser

 

Schema Söndag
Tema "Vibe & Heal"

EnergiYoga kl 10-11:15
Följ med på en inre resa i din kropp med intuitiv yoga som blandas tillåtande, fritt och öppensinnligt utifrån poweryogan med stänk av mindfulness & inåtgående meditation. Du guidas mjukt, lekfullt & tillåtande av Bea in i lekande & läkande yoga med både kraft och yinenergi.

Plats: Fjärilskroken (utomhus utanför Yogini).
Pris: 200 kr eller festivalbiljett

Healingcirkel 12-13:15
Vi möts som vi är, där vi är. Utan prestation är vi i den helande energi som genereras av att vi andas, chantar mantran & mediterar med fokus på den helande kraft som hela tiden finns tillgänglig inom oss. Shereen som håller cirkeln är bl.a. yogalärare & Reikiutövare med god erfarenhet av att leda cirklar för att hela oss själva som individer & kollektiv inifrån & ut.

Plats: Fjärilskroken (utomhus)
Pris: 200 kr eller festivalbiljett

Mjuk HathaYoga 14:15-15:00
Låt dig förena kropp, sinne & ande till en skön HathaYoga med extra mycket andlig krydda tillsammans med Veronica, Yoginis hathayogalärare tillika medium.

Plats: Yogini (inomhus). 200 kr eller festivalbiljett. OBS förboka! Max 8 platser

Kirtans & mantran 15:15-16:45
Kom med i cirkeln & sjung, ljuda eller bara lyssna till den helande vibrationen av mantran & Kirtans (yogiska sånger) guidade och ackompanjerade av Anna-Maria på gitarr & Liz på harmonium. Din egen röst är en vibration som går djupt in och läker oss inifrån och ut. När vi ljudar tillsammans skapas också en känsla av gemenskap & samvaro, som vi kanske saknat under detta år av distans.

Plats: Fjärilskroken (utomhus)
Pris: 200 kr eller festivalbiljett

Klang & Gongbad 17:00-18:00
Välkommen att bada i härliga ljudvibrationer från klangskålar och gongar! Enligt den yogiska traditionen balanserar vibrationerna från klangskålar och gong kropp och sinne på djupet och stärker kroppens självläkande förmåga.Tona ut från festivalhelgen och landa in i kvällen! Du ligger på mjuka ullmattor och låter kropp och sinne få slappna av till vibrationerna från klangskålar och gongen.

Plats: Yogini (inomhus). 200 kr eller festivalbiljett. OBS förboka! Max 8 platser
Pris 200 kr eller festivalbiljett