YinYogakurs 7 ggr

Denna kurs är för dig som vill lära dig mer om kroppens ur ett österländskt och holistiskt perspektiv genom att första kroppens meridianer och kopplingen mellan känslor, fysisk hälsa och psykisk hälsa. 
Yin Yoga är en stillsam och lugn form av yoga som passar alla oavsett bakgrund, styrka, ålder eller flexibilitet. Det är vila i form av stilla positioner som hjälper kroppen att varva ner samt att få djup stretch. Yin Yogan kombinerar yoga och kinesisk medicin för att skapa holistisk hälsa och läkande. 

Kursen är 7 veckor lång och varje vecka har ett tema som bygger på föregående klass.
 

Boka plats: Via knappen ovan eller via mail info@yogini.nu. När du bokar dig, se till att boka antingen en av våra platser på studion eller om du vill gå kursen online. 

Vi kommer att ha max 6 platser i studion för dig som vill delta i shalan på Yogini. Det går också bra att anmäla dig och delta hemma i din egen shala. Vill du delta online skickas en direktlänk till dig och du loggar in på dator, telefon eller platta för att delta på kursen.

Kursstart 2021:
Lör 23/1 kl 09:30-10:45

Antal ggr: 7 ggr

Pris: 1800 kr

Om Shereen:
Shereen som är lärare är snart färdig akupunktör och studerar även till sjuksköterska. Hon kommer att guida dig in i positioner som hjälper dig att komma i kontakt med kroppen och dess energisystem. 

Välkommen!