Möt dig själv på en AW

- en fredagskväll med Alexander & Nine från Source of life

Ibland behöver vi förändra vårt liv, men det kan vara svårt att komma igång ... Livet är för kort för att levas i skuggan, i synnerhet om du dessutom mår dåligt av det. Och tyvärr verkar många befinna sig just där – i skuggan. Då kan det behövas hjälp med nästa steg. Under denna kväll får du smakprov på vad du kan göra för att komma vidare på din egen resa mot ökad närvaro, självkänsla och mer makt över ditt eget liv. Vi kommer samtala och göra några små övningar för att gå från ord till handling, så du även kan känna det i kroppen. Skulle du sedan vilja fördjupa detta och gå vidare finns möjligheten på den heldagsworkshop som Nine och Alexander håller den 29/3, där du som deltagit denna kväll dessutom får kvällens avgift (150 kr) i rabatt.

Läs mer om heldagen 29/3 Våga ta mer plats i ditt liv 
 

Alexander Rudenstam, leder och inspirerar dig att ta större plats i ditt eget liv. Han har tidigare varit verksam som terapeut/workshopsledare i Malmö/Köpenhamn. Utbildad inom framförallt Osho-traditionen i Danmark, Italien och Sverige. Nu har han landat i Stavsnäs, där han lever med Nine Sjudin, innan dess reste han runt ibland annat i Grekland, Japan, Colombia och Österrike för att lära och inspireras.
Nine Sjudin, copywriter och formgivare, har studerat olika meditationsformer och mediterat regelbundet sedan början på 90-talet. Under många år har hon öppnat sitt hem för smågrupper och erbjudit meditationskurser till företag. Meditationen denna dag är i samspel med temat och övriga övningar.
Läs mer om Alexander & Nine på megotravel.com
 

När? 21/2 kl 17:30-19:30

Invetstering 150 kr

Anmälan: Via boka tid knappen. Skrolla ner till workshops och välj datum 21 feb innan du fyller i dina uppgifter. Du får en bokningsbekräftelse, och kan invänta ytterligare mail med uppgifter hur du betalar din plats.

Vid frågor: kontakta info@yogini.nu