Måncirkel på Drottningholm

- 22 maj, 5 juni, 21 juni & 5 juli

5/6 Årets andra måncirkel på Drottningholm!
Fullmåne i skytten talar om frihet, om att vara otyglad, vild och kraftfull. Vi lyfter in eldens element i yogan och låter vikten av självbestämmande få ta plats.
Vi fortsätter på temat ”tillsammans distans” och yogar utomhus under bar himmel.
Välkommen fredag den 5/6.
Kl 16 möts vi på infartsparkeringen (karusellplan) vid Drottningholms slottspark.
Ta med din egen yogamatta, en filt eller tröja att svepa om dig och en kudde att sitta på för dig som önskar. Kläder efter väder! Med eldens element kan du förvänta dig en kraftfull yoga, lekfulla, stärkande positioner som Wild thing, sidoplanka, och kanske en och annan krigare. värmande pranayama (andning) och övningar som syftar till att släppa det som kanske håller dig tillbaka från att vara i din fulla kraft.

Fullmåne är till för att rensa ut och släppa taget och vad kan då vara bättre än att göra detta med eldens element som följeslagare.
Jonna och Elin tar med papper och penna för dig som vill skriva ned de tankar som kommer till dig under och efter passet. Kanske ett papper du sedan vill bränna på egen eld efter passet för ett extra avslut och fullbordan.

Betalar gör du via swish till nr 072-3108166
Och bokar gör du antingen till elin@makeripples eller till jonna@yogini.nu

Din bokning behöver vi för att veta hur många vi ska vänta in på parkeringen (karusellplan) och för att säkerställa att vi håller oss till folkhälsomyndighetens direktiv om ett maxantal på 20 personer.
För frågor maila till adresserna ovan alternativt ställ din fråga som ett inlägg i eventet.
Varmt välkommen!

Kommande datum Måncirklar: 
5 juni kl 16-18
21 juni kl 10-12
5 juli kl 10-12
Vi som håller cirkeln: Jonna & Elin
Boka plats: via mail till jonna@yogini.nu
Investering: 200 kr swishas till Elin 072-3108166,