AfroYoga 18/6 2020

- AW Dans & Yoga i försommaren

AW Dans & Yoga i försommaren! Rötter i fötterna och lyckoregn i kronan: välkommen till en deluxe klass med fusion mellan stärkande grundande flödande yangyoga Vinyasa style i kombo med skönt frigörande, livsbejakande, lekfull, höftgungande dans afro style.Jonna, yogalärare & grundare av Yogini yogastudio och Emma, dansare & zonterapeut, har med mycket livslust och längtan skapat en av de skönaste aktiviteterna vi vet: dans & yoga utomhus, totalt befriat från prestation, koreografi eller ”raka linjer”. Vi gör detta för att hylla naturen och oss själva i naturliga & livsbejakande rörelser. Vilka vill fira för-midsommar med oss? Vi tar emot en lagom stor skara deltagare under himmelens öppna tak på en gräsplätt i närheten av Yogini. Mötesplats: utanför Yogini, Alviksvägen 43. Ta med egen yogamatta och sköna kläder att röra dig fritt i. Om du är ovan att röra dig barfota utomhus, ta med dig sköna skor. Vi har några mattor för utlåning till dig som inte har matta. 
Det viktigiaste att ta med dig: ett nyfiket öppet sinne och lekfullt inkännande rörelseglädje!

Detta event är donationsbaserat på en skala mellan 50 kr för dig med begränsad ekonomi upp till 300 kr för dig som inte har ekonomiska hinder. Du väljer vad du vill bidra med i samband med dansen. OBS Vi vill dock veta hur många som kommer, då ytan vi tänkt använda är en gräsmatta som är lite inhägnad och mysigt avskild från insyn för passerande. Det gör att vi har en övre gräns på som mest 15 deltagare. Förboka din plats via biljettlänken.

Har du bokat en plats ser vi fram emot din närvaro. Eftersom antalet är begränsat behöver du avboka din plats senast 24 timmar innan om du inte ämnar komma, så att din plats kan gå till nån annan som gärna vill komma.

Instruktörer: Jonna & Emma

När? Torsdag 18/6 kl 16:30-18:00

Var? Mötesplats utanför Yogini. Vi går till en yta med gräsmatta i närheten av studion 

Investering: Donation mellan 50-300 kr beroende på ekonomi & vad du önskar ge