Qigong för livet

En 8 ggr kurs i Medicinsk Qigong

Välkommen till en kurs i medicinsk Qigong. Qigong är en förening mellan meditation & rörelse där du genom dynamiska mjuka övningar stärker & balanserar dig själv fysiskt, emotionellt och mentalt. När du stärker dig själv har du kraften att möta stress & utmaningar i livet, både din fysiska motståndskraft & immunförsvar men också de emotionella relationer du har i ditt liv samt skaparkraften i ditt tänkande sinne.
I balans & stadighet möter vi livet!
Kursen är 8 tillfällen där du guidas in i Qigongens övningar så att du tryggt kan göra dem även  hemma om du vill.

Boka plats: Via knappen ovan eller via mail info@yogini.nu. När du bokar dig, se till att boka antingen en av våra platser på studion eller om du vill gå kursen online. 

Vi kommer att ha max 6 platser i studion för dig som vill delta i shalan på Yogini. Det går också bra att anmäla dig och delta hemma i din egen shala. Vill du delta online skickas en direktlänk till dig och du loggar in på dator, telefon eller platta för att delta på kursen.

Kursstart 2021:
Mån 18/1 kl 12:00-13:00

Antal ggr: 8 ggr

Pris: 1800 kr

Om Oz:
Oz leder magiskt & inkännande Qigong på Yogini. Han är mycket omsorgsfull att alla som deltar får en förståelse för övningarna i kropp & sinne. Han bjuder in till ett avdramatiserat och härligt flödande pass, som varje gång är sin egen skapelse.