Medial sommarkurs 2020

Grundkurs för den nyfikne

En perfekt kurs för dig som vill utveckla din medialitet. Är du nyfiken på din mediala sida? Du har alltid ”känt på dig” saker, känner av energier/stämningar i ett rum, har lätt att läsa av situationer, har sanndrömmar eller känner att du har s.k. ”healinghänder” dvs. känner instinktivt att du vill lägga dina händer på människor i syfte att hela. Kanske är du nyfiken på tarot/orakel-kort och vad det innebär att sia i framtiden?
I denna mediala sommarkurs får du undersöka olika sidor av medialitet,
t.ex healing, sia i tarot/orakel-kort, andekontakt, kanalisering. 

Vi börjar med grunderna för medialt arbete: meditation, ta kontakt med våra andliga guider, intuitionsövningar samt psykometri. Sedan får du som deltagare prova på olika former av medialt arbete. Vill du sedan fördjupa dig i något av de olika varianterna sänder jag med rekommendationer samt erbjuder coachning och fördjupningskurser.

Vi träffas vid 5 tillfällen i juli. Vid fint väder kan delar av kursen flyttas utomhus. Obs! Tänk på att skapa utrymme för hemläxor mellan träffarna.

Datum:10/7, 13/7, 15/7, 17/7, 20/7

Tid: 13.00-16.00 varje träff
Investering: 2425:-
Fika ingår
Digitalt diplom utlovas.

Plats: Studio Yogini, Alviksvägen 43, Alvik, Stockholm. Ingång på baksidan.

Lärare: Kursen hålls av Veronica Näslund: sierska, medium, djurkommunikatör samt Reiki Master. Verksam sedan 2011. Har studerat för bl.a. Eva-Lena Rosencrantz, Terry Evans, Vivi Linde, Margaretha Tärnström m.fl.

Anmälan: via email till: info@veronicasierska.com.
Obs! Max 8 deltagare. Först till kvarn. Senast 29/6 vill jag ha din anmälan