Traditionell Kinesisk Medicin

Konsultation i Traditionell kinesisk medicin

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) är ett av världens äldsta och största medicinska system och praktiserats i flera tusen år. Medicinen är holistisk och innefattar akupunktur, qigong, örtmedicin, tuina (massage) och kostlära. Kinesisk medicin kan hjälpa kroppen att uppnå balans på alla nivåer: fysiskt (smärtor, stelhet, återkommande sjukdomar och andra besvärande symtom), emotionellt, spirituellt och mentalt. Vi utgår från de olika organen, meridianerna och elementen när vi diagnostiserar.

I en TCM konsultation går vi igenom allt som har med din hälsa att göra inklusive fysiska symptom, energinivåer, immunförsvaret, mental och psykisk hälsa samt emotionellt tillstånd. Första samtalet är cirka 1.5 timme där jag samlar in information och ställer diagnos. 

Jag som ger TCM konsultationer heter Shereen och du kan Läs mer om mig här eller följ min sida Law_of_positivism på Instagram 

Jag skapar sedan utifrån den information en plan som innefattar:
- Akupressurpunkter att jobba på hemma
- Tips på rörelse och qigong övningar att göra hemma
- Kostråd
- Eventuella kosttillskott som kan vara bra att börja ta
- Meditationsövningar

Uppföljningssamtal kan bokas i efterhand om du vill gå igenom förändringar som skett, nya saker som kommit upp eller om du vill optimera hälsan en nivå till. Då är sessionen 1 timme lång.

Första rådgivningen: 1000 kr
Uppföljning: 600 kr 
Bokning & frågor: Kom i kontakt med mig med en mailförfrågan till info@yogini.nu så kommer jag kontakta dig för en tid som passar dig!