Din Yoga session

- din egna yogalektion

Har du gång på gång försökt få till en förändring i ditt liv men inte lyckats? Har du återkommande besvär som oro, smärta eller stressymtom? Står du still och vill komma vidare?  

Kroppen och själen måste få lika mycket näring och kraft för ett liv i balans. Dessa är inte isolerade från varandra, och är en del av din vardag och påverkas av många faktorer. Därför behöver du skapa förutsättningar till förändring inifrån och ut och utifrån ditt liv ta hänsyn till hela dig!
 

I en konsultation i form av yoga möts varje människa som en unik och hel varelse. Detta är en förutsättning för att skapa ett tillåtande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv i det arbete du gör för att förändra något. Bara när du är tillåtande och kärleksfull kan en förändring bli varaktig. I en inledande individuell yogasession tar vi reda på vad du behöver & du får lite grunder och övningar med dig hem. Väljer du att gå regelbundet har vi paketerbjudanden där vi tillsammans tar fram ett egendesignat yogaprogram anpassat efter hela dig som individ. 
Med värme,
Jonna, Anna & Bea