Våra instruktörer

Jonna

Jonna leder YinYoga & YangYoga  på Yogini. Jonna har en unik förmåga att kärleksfullt vägleda dig genom yogaklassen på ett tillåtande och lyhört sätt. Hon är omtyckt för sin värme och empati, och du går ifrån klassen med en helhetskänsla av välmående , lugn och kraft som håller i sig långt efter att passet är slut.

Shereen

Shereen leder Yin/Yang yoga på Yogini och är utbildad Hatha Yoga och Meditationslärare. Med ett starkt intresse för Astrologi, healing och hälsa integrerar hon sitt spirituella arbetet i sina yogaklasser med fokus på att öka elevernas hälsa, mentalt, fysiskt, emotionellt och spirituellt. På Shereens klasser får ni känna på mer dynamiska rörelser och asanas, kombinerade med lugna och stillsamma positioner för att stärka Yin (den feminina och vilande energin).

Anna

Anna leder MediYoga samt YinYoga. Det som driver henne som lärare är hur vi kan stärka och utveckla vår egen kraft för att må och leva väl. Anna förmedlar yogan utifrån att det enkla i yogan ofta är det som gör mest nytta. Hennes önskan är att inspirerar dig till ditt eget omhändertagande!

Sara

Sara är mediyogalärare och -terapeut. För henne är mediyogan som att komma hem, att vistas i ett stilla och vänligt rum, att omslutas av lugn och ro. Hon ser framemot att få guida dig till välmående och närvaro genom mediyogans andningsövningar, dess enkla men kraftfulla rörelser, avslappning och meditation. Alla, precis alla, kan utöva denna yogaform – varmt välkommen!

Veronica

Veronica leder Mjuk Hatha morgon.Dessa klasser väcker kroppen mjukt och omsorgsfullt. Perfekt att börja dagen med. Veronica är yogainstruktör, healer, medium och häxa och jobbar utifrån att yoga är en lika mycket kärleksfull handling mot sig själv som mot sin omvärld.

Josefin

Yoga för Josefin är att möta sig själv, precis där du är just då.Utan dömande,kritik eller krav på prestation och att landa i acceptans. Yogan är ett stöd när livet utmanar så väl som i flow. För Josefin är yogan ett fantastiskt verktyg till att hitta lugnet i stormen,att reflektera,att förstå sig själv och världen. Josefins strävan är att dela med sig av detta på Måndagarnas HathaFlow där klassen anpassas för att passa dina individuella behov.