Våra instruktörer

Jonna

Jonna leder Yin - och YangYoga samt Pilates på Yogini. Jonna har en unik förmåga att kärleksfullt vägleda dig genom yogaklassen på ett tillåtande och lyhört sätt. Hon är omtyckt för sin värme och empati, och
du går ifrån klassen med en helhetskänsla av välmående , lugn och kraft som håller i sig långt efter att passet är slut.

Veronica

På Veronicas klasser, MorningFlow,   kan du möta allt från ett starkt flow med inslag av pranayama, chanting och meditation till ett lugnare tempo med fokus på stillhet. Hon gillar att krydda sina klasser emellanåt med en spirituell touch, då hon anser yoga vara en outtömlig brunn av fysisk och andlig praktik.

Anna

Anna leder MediYoga samt YinYoga. Det som framförallt driver henne som instruktör är hur vi kan stärka och utveckla vår egen kraft för att må och leva väl. Anna förmedlar yogan med grundregeln att det är det enkla i yogan som gör mest nytta och vill förmedla en yoga som känns som en lika naturlig del av din morgonrutin som att borsta tänderna!

Elin

Elin leder MediYoga samt HathaFlow. Elin har en varm genuin kärlek till yogan som lyser igenom till deltagarna. På Elins pass kan du förvänta dig en stund av total närvaro, tips på andning och tekniker du kan ha nytta av och ta med dig ut från yogapasset för att använda i din vardag samt självklart en rejäl genomkörare fysiskt.