Your sparkling moment retreat 17-22/10 okt

För tredje året i rad kan vi nu öppna upp bokningen till vår omåttligt populära resa! Våra tidigare resor har varit en succé och nu är det dags igen – vi är så laddade! Vi välkomnar dig att följa med oss på en annorlunda träningsresa. Din egen retreat och ett äventyr i solen med fokus på dig och det just du vill få ut av dina dagar tillsammans med oss! Tycker du om träning i olika former, härliga människor, god mat och dryck, sol, värme och kanske en och annan utmaning? Då kommer du att älska Your Sparkling Moment Retreat! 

Vad ingår?
- Fem nätter med del i dubbelrum på superhärliga www.westinlaquinta.com (tillgång till enkelrum finns). - Frukost och härliga utvalda måltider.
- Fantastisk gruppträning och ljuvliga och utmanade yogaklasser.
- Ett häftigt och utmanande bergsäventyr och roliga gemensamma aktiviteter.
- Transfer till och från Malaga flygplats på bestämda datum och särskild tid. 

Vi kommer att erbjuda en varierad träning med upp till sex olika klasser per dag. Du kommer att ha möjlighet att träna yoga i olika former med stillsam yinyoga och meditativa klasser som grund, poweryoga, svettiga tabatapass, tuffa intervallklasser, styrkeklasser med fokus på bl.a. coremuskulaturen och även välbehövlig rörlighetsträning. Träningen kommer att äga rum i omgivningarna utomhus och inne i hotellets lokaler om vädergudarna vill annat. Omgivningarna erbjuder en fantastisk miljö där du kan ta dig till stranden för att njuta av solen och en god bok, ge dig ut på promenader, joggingturer, en golfrunda, ett spabesök på hotellet eller shopping! Det finns mycket att göra och du kan promenera, använda hotellets shuttle-bus eller alternativt åka taxi till ditt mål för dagen.
Your Sparkling Moment Retreat 2018 erbjuder dig fem dagar i soldränkta Marbella tillsammans med oss. Jonna Ekman är yogalärare och näringsfysiolog och driver med magiskt engagemang och närvaro yogastudion Yogini i Äppelviken. Camilla Kjellbris är utbildad personlig tränare och arbetar både med egna klienter och gruppträning med omåttlig energi, humor och passion. Jag, Lisa Wirström, och min kompanjon Elin Kringstad äger och driver tillsammans MOMENT. Ett salongs- och butikskoncept med fokus på kvalité, omtanke och hållbarhet! Vi älskar mötet med olika människor, träning, sol och värme, matlagning och att vara värdinnor! Hälsa, välmående och det goda i livet ligger oss alla varmt om hjärtat och tillsammans bildar vi fyra det perfekta teamet! 

Vill du följa med?
Priset är 12500 kr för del i dubbelrum, tillägg för enkelrum tillkommer med 3800 kr. Möjlighet till extranätter mot tillägg finns. Flyg tillkommer och bokas av varje resenär, vi rekommenderar Norwegians flight DY4221 för ditresa och DY4222 för hemresa. Vårt tips är att ni bokar flyget så snart som möjligt för att få bästa möjliga pris och för att minska risken att den rekommenderade flighten blir fullbokad. På Malagas flygplats väntar transfer som tar er till hotellet. Varje resenär ansvarar själv för att erhålla giltig reseförsäkring.

För att boka och för att vara säker på att få en av de åtråvärda platserna på Your Sparkling Moment Retreat 2018 så behöver du anmäla dig bums. Maila namn och personnummer till info@sparklingmoment.se och skriv om du önskar enkelrum eller del i dubbelrum och om du reser med sällskap. Anmälningsavgiften om 3000 kronor betalas i anslutning till bokning. När anmälningsavgiften är betald är du garanterad en plats. Yeeeyh!

Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp betalas senast den 25/9 2018. Mer information om resan och preliminärt schema skickas ut till alla bokade deltagare i god tid innan avresa. Vi filar i skrivande stund på allt roligt vi vill erbjuda. Det kommer att bli något att minnas!

Hoppas vi ses!
Lisa, Elin, Jonna och Camilla