Your sparkling moment retreat 18-23 okt

Förra årets resa blev en succé och nu är det dags igen - vi är så laddade!
Vi välkomnar dig att följa med oss på en annorlunda träningsresa.Din egen retreat och ett äventyr i solen med fokus på dig och
det just du vill få ut av dina dagar tillsammans med oss! Tycker du om träning i olika former, härliga människor, god mat och dryck, sol, värme och kanske en och annan utmaning?
Då kommer du att älska Your Sparkling Moment Retreat!
Vad ingår?
- 5 nätter med del i dubbelrum på superhärliga http://www.westinlaquinta.com/ (tillgång till boende i enkelrum finns såklart).
- Halvpension – frukost och härliga utvalda måltider.
- All fantastisk träning, ett häftigt och utmanande bergsäventyr och roliga gemensamma aktiviteter.
- Transfer till och från Malaga flygplats på bestämt datum och särskild tid.

Vi kommer att erbjuda en varierad träning med upp till fem olika klasser per dag. Du kommer att ha möjlighet att träna yoga i olika former med stillsam yinyoga och meditativa klasser som grund, svettiga tabatapass, tuffa
intervallklasser, styrkeklasser med bl.a. fokus på coremuskulaturen och även välbehövlig rörlighetsträning. Träningen kommer att äga rum utomhus om vädret tillåter och inne i hotellets lokaler om det behövs.
Området erbjuder en fantastisk miljö där du kan ta dig till stranden för att njuta av solen och en god bok, ge dig ut på promenader, joggingturer, en golfrunda, ett spabesök på hotellet eller shopping! Det finns mycket att göra och du kan promenera alternativt åka taxi till ditt mål för dagen.
Your Sparkling Moment Retreat 2017 erbjuder dig fem dagar i soldränkta Marbella tillsammans med oss. Jonna Ekman är yogalärare och näringsfysiolog och driver med magiskt engagemang och närvaro yogastudion Yogini i Äppelviken. Camilla Kjellbris är utbildad personlig tränare och arbetar både med egna klienter och gruppträning med omåttlig energi och passion. Lisa Wirström, delägare i MOMENT, älskar träning, sol och värme, matlagning och att vara värdinna! I år följer även Elin Kringstad från MOMENT med då vi efter förra årets succé ökar antalet möjliga deltagare från 10 till 20 stycken.

Vill du följa med?
Priset är 11 700 kr för del i dubbelrum, tillägg för enkelrum tillkommer med 3400 kr. Flyg tillkommer och bokas av varje resenär, vi rekommenderar Norwegians flight DY4221 från Arlanda kl. 06.00 till Malaga och Norwegians flight DY4222 hem från Malaga till Arlanda kl. 12.10. Vårt tips är att ni bokar flyget så snart som möjligt för att få ett bra pris och för att minska risken att flighten blir fullbokad. Varje resenär ansvarar själv för att erhålla giltig reseförsäkring. På Malagas flygplats väntar transfer som tar er till hotellet.

För att boka och för att vara säker på att få en av de åtråvärda platserna på årets Your Sparkling Moment Retreat så behöver du maila namn, personnummer och mailadress till info@sparklingmoment.se.

Anmälningsavgiften om 3000 kronor betalas i anslutning till bokning för att garanteras en plats och återbetalas ej vid avbokning. Resterande belopp betalas senast den 30/9 2017. Mer information om resan och preliminärt schema skickas ut till alla bokade deltagare innan sommaren.