KundaliniYoga med gong

- Mjuk och stillsam yoga som ger dig möjlighet att landa i dig själv

Kundaliniyoga är mjuk och stillsam yogaform men samtidigt utmanande genom sin styrka i att skapa balans i kropp, sinne och själ. Yogaform för dig som vill komma ned i varv och finna din medvetna närvaro hos dig själv. Med ett holistiskt synsätt för yogan dig mot ett fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt växande. Kundaliniyoga kallas för medvetenhetens yoga eftersom den ger enkla redskap till ökad uthållighet och koncentrationsförmåga, medvetenhet och medkänsla.
Känner du dig stel och otränad? Har du svårt att fokusera eller känner dig stressad? I en tid då stress och prestation premieras kan ohälsa visas genom t.ex. utmattning och depression eller värk i rygg och axlar. Det blir allt viktigare för oss människor att hitta metoder till att bibehålla vår hälsa och livsharmoni. Kundaliniyoga är ett eget komplett yogasystem som ger energi, självkännedom och hälsa. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning.

 
Under terminskursen gör du olika kundaliniyogapass i kombination med meditation och djupavspänning med gong. Du stärker kroppen, balansen och lär dig att lyssna till dina inre signaler som för dig till aktiva val i livet. Yogapasset på 90 minuter har en förlängd meditation på upp mot 30 minuter för full effekt.

Du är där du är och jag hjälper dig att anpassa yogan till dina förutsättningar och behov. Yoga är inget du kan bli bra på utan är enbart en väg till att ta hand om dig själv och ditt välmående. Så oavsett om du aldrig gjort yoga tidigare eller är en vältränad atlet så kan du utföra yoga. Allt ligger i din vilja. Yoga betyder förening; en förening mellan kropp och själ, och låter dig finna din inre balans i din egna takt. Att gå på Kundaliniyoga hos mig kräver inga förkunskaper mer än att vara nyfiken på yoga och en vilja att pröva.

Kursstart 2018: 
BAS 15/2 kl 18:00 - 19:00
Pris: 2250 kr för 10 ggr (påskuppehåll 29/3)
Möjlighet till drop-in vid mån av plats, 250 kr.
Fördjupning 15/2 kl 19:30-21:00 (längre meditation på slutet) 
Pris: 2500 kr för 10 ggr (påskuppehåll 29/3) Möjlighet till drop-in vid mån av plats, 250 kr.

 För frågor & bokning för drop-in kontakta Carola på yoga@yourdharmastudio.se