VirkYoga

- ett kreativt andrum i yogans tecken!

Att handarbeta är för många av oss en avkopplande sysselsättning som ibland blir nästan meditativ. Vi släpper tankarna på allt annat och går helt upp i det vi har för händerna t ex en virkning. Att handarbeta blir som ett andrum i tillvaron, ett sätt att släppa alla ”måsten” i vardagen, en stressfri zon där vi bara kan vara. I yogan skapar vi också andrum för kropp och själ. Tänk om vi kan kombinera handarbete och yoga – vilket fantastiskt andrum det kan bli! 

Vi bjuder därför in till en skön förmiddag där vi kombinerar yogarörelser från MediYogan, för att bl a undvika nack- och axelbesvär när du handarbetar, meditation och virkning. Inga förkunskaper krävs i varken vikning eller yoga, alla är välkomna!

Ta tillfället i akt och virka en fin vårvintersjal till någon du tycker riktigt mycket om! För den som vill visar jag hur du virkar din egen meditationssjal. Garn och tillbehör till detta finns att köpa på plats. Eller ta med dig ditt eget handarbete, virkning, stickning, broderi... Jag lär grunderna i fri virkning till den som vill, så att du kan sätta igång med ditt handarbete och uppleva det härliga med skapandet!

Kom och få ett andrum som samtidigt producerar en vacker gåva till dig själv, eller någon annan. 

Datum: Nästa tillfälle kommer under våren 2017. Inget datum fastställt än. 

Pris: 350 kr

Anmälan: Via bokningsknappen här ovan. Ange om du vill köpa material till en meditationssjal på plats. Ingår Yoga och färgmeditation, örtte, smörgås, nötter och frukt.

Virkning mellan yogapassen och för den som inte kan virka lär jag ut grunderna.

Välkommen till en mysig förmiddag i en mysig atmosfär!