Gaia Yoga workshop

- En kväll i moder naturs krafter


Välkommen till en fördjupande yinyoga workshop för välbefinnande och reflektion. Förutom en djupgående praktik får du som kommer exklusiva erbjudanden som enbart gäller denna kväll. 
Vi praktiserar en djupdykning i yinyoga med fokus på baschakrat. Chakra är energicenter & baschakrat står för trygghet & stabilitet. Allt för att kunna stå stadigt på jorden i sommaren. Vi praktiserar meditation och pranayama (andningsövningar) för balans och återhämtning. Workshopen passar alla nivåer!

Exklusivt erbjudande för workshopens deltagare: Vi presenterar och använder oss av Yoginis egengjorda, unika, aromaoljor under workshopen för välbefinnande och läkande. Aromaoljor har bevisad positiv effekt på hud, hår och sinne. Dofterna sänder bl.a. läkande signaler till hjärnan. Aromaoljorna är naturligtvis sammanställda av ekologiska essenser i samarbete med en aromaterapeut. Då vi jobbar med Baschakrat kommer vi använda oss av Gudinneoljan Gaia! Som deltagare kommer du kunna inhandla denna olja och övriga i kollektionen med 10 % workshopsrabatt.
Som deltagare denna kväll har du också möjligheten att boka en Reikihealing/massage-behandling för ditt baschakra och/eller en Tarotkortsläggning om ditt baschakra till rabatterat pris! Reikihealing/massage: 30 min 360:- (ord. 475:-)
Tarotkortsläggning: 30 min 325:- (ord.450:-)

Boka sommarens härligaste workshop nu!

Datum: Tis 19/6 kl 18:00-20:30

Boka tid: Via knappen ovan

Pris: 350 kr. För dig med kort på Yogini: 2 klipp på kortet. Ingår för dig med terminskort. 

Varmt välkommen!