All about the base

-en heldagsworkshop för jordelementet inom Dig

Det finns många olika sätt för oss att få kontakt med vårt inre, med den visdom som är just din. Den där inre rösten som helar och som bara vet. Det innebär en oerhörd styrka och ett lugn när vi börjar hitta in till kärnan i oss, när vi börjar lyssna och leva livet utifrån vår egen sanning.

Elin & Jonna kommer under våren och hösten att erbjuda verktyg som kan ta dig till djupare insikt och självkännedom på din resa inåt. Vi kommer att samarbeta via workshops, enskilda kurser och gemensamma retreats både på nära håll i Sverige och utomlands till hösten.

För att du ska få ett smakprov av allt det vi vill erbjuda dig vill vi börja med att redan nu bjuda in dig till en heldagsworkshop i yogan & ayurvedans tecken. 
  

 

Kom och lyssna, kom och känn. Vilka verktyg kan passa just för dig? vilka eventuella obalanser har just du med dig i bagaget? Eller kom - helt i balans- och bara njut av en heldag fylld med yoga, tips på mat enligt ayurvedans 1000åriga visdom, grundande meditationer, dans och en eller annan gruppövning hämtad ur psykosyntesens helande och tillåtande terapiform, Reiki - självhealing, lättare lunch baserad på ayurvedan, sharing & bara varande i jordelementets trygga famn. 

Datum: Sön 28/5 kl 10-18
Pris: 1500 kr inkl lunch samt kurskompendium med yoga & kostförslag
Ledare: Elin & Jonna
Frågor: via mail info@yogini.nu eller ring 0709-240559
 
Boka plats via knappen ovan.